Puur

Uw groen­te­man op lo­ca­tie!

Wel­kom bij PUUR groen­ten en fruit. U kunt bij ons te­recht voor groen­ten, fruit, aard­ap­pe­len en ge­droog­de zuid­vruch­ten. Vers, vol van smaak en van uit­ste­ken­de kwa­li­teit. Wij bie­den u een uit­ge­breid as­sor­ti­ment van con­stan­te kwa­li­teit en af­ge­stemd op de sei­zoe­nen. Dit in com­bi­na­tie met 'ou­der­wets' per­soon­lijk con­tact, met u als klant, maakt ons vak zo leuk en in­spi­re­rend. Wij ho­pen u te mo­gen ont­moe­ten op on­ze stand­plaats in Woer­den, Kor­ten­hoef of Mijd­recht.

Ed­win de Zwart en San­dra Steen­voor­den

Ga naar het bestelformulier

Bestelling ophalen

Heeft u weinig tijd en wilt u toch genieten van onze producten? Dan kunt u uw bestelling aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat, zodat u 'm alleen maar hoeft op te halen op de door u aangegeven standplaats. 

 

 

LEVERING AAN BEDRIJVEN EN HORECA
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag over onze dienstverlening. U kunt ons bereiken via de mail op puur-agf@ziggo.nl of telefonisch op nummer 06-11214926.

Uw bestelling plaatsen
Op het bestelformulier hieronder voert u het gewenste aantal of de gewenste hoeveelheid per product in. Indien een product er niet bij staat kunt u dat zelf noteren in de 'open' ruimte op het bestelformulier. Ter bevestiging ontvangt u van ons binnen 24 uur na plaatsing van de bestelling een e-mail. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen om na te gaan of de bestelling goed is doorgekomen.

Komt u uw boodschappen op dinsdag in Woerden of woensdag in Kortenhoef ophalen? 
Dan ontvangen wij uw bestelling graag op zondag vóór 19.00 uur.
U kunt uw bestelling tussen 08.00 uur en 16.30 uur ophalen.

Ophalen in Mijdrecht op vrijdag of zaterdag?
Dan ontvangen wij uw bestelling graag op woensdag vóór 19.00 uur.
U kunt uw bestelling ophalen op:
- vrijdag tussen 08.00 uur en 16.30 uur
- zaterdag tussen 08.00 uur en 15.30 uur

 

Bestelformulier

Vul hier uw mailadres in

Vul hier uw naam in

Vul hier uw straat en huisnummer in

Vul hier uw woonplaats in

Vul hier uw telefoonnummer in

BESTELLING PLAATSEN?
Ophalen dinsdag of woensdag -> bestellen voor zondag 19.00 uur.
Ophalen vrijdag of zaterdag -> bestellen voor woensdag 19.00 uur.

Vul hier de datum in wanneer u de bestelling wilt komen ophalen (dd-mm-yyyy)

- selecteer een artikel -

  * verplichte velden

  Recepten

  Bekijk hier alle recepten

  In de afgelopen jaren is gebleken dat ons inkoopbeleid goed is afgestemd op de vraag en behoefte van onze klanten. Wij hebben nauwelijks groenten en fruitafval en daar zijn wij trots op! Als er al producten zijn met een plekje of beschadiging dan verkopen wij dit niet aan onze klanten, maar nemen wij dat mee naar huis. Het leuke is dat wij daar vaak een smakelijk en verrassend gerecht van weten te bereiden. En dat wat bij ons in de smaak valt, delen we graag met u! Wij nodigen u uit om onze recepten eens te bekijken...

  Hartige taart met pompoen en broccoli

  Bekijk recept

  Hartige taart met groenten

  Biet­jes, broc­co­li, cour­get­te, ui en even­tu­e­le an­de­re groen­ten zijn goed te com­bi­ne­ren in de­ze har­ti­ge taart.

  Bekijk recept

  'Ieder zijn kracht, is samen sterk'

  De naam PUUR is niet als 'hippe' naam gekozen, daar hangt het nodige aan vast. PUUR staat voor simpel, begrijpelijk en is misschien een tikje ouderwets. Onze doelstelling is terug te gaan naar de basis; groenten en fruit met smaak verkopen, passend bij het seizoen. 

  Edwin: "Ik ben al op jonge leeftijd in de groente en fruitbranche terecht gekomen. Wat toen als stage begonnen is, is inmiddels uitgegroeid tot ons eigen bedrijf waar wij met veel passie vorm aan geven. Door jarenlange ervaring in de branche weet ik waar de smaakvolste producten vandaan komen. Smaak en kwaliteit staan bij de inkoop voorop! Ik laat u graag kennismaken met ons gevarieerde seizoensaanbod."

  Sandra: "Onder het motto 'ieder zijn kracht, is samen sterk' hebben wij onze krachten gebundeld, zowel prive als in ons bedrijf. Achter de schermen houd ik mij bezig met alle regelzaken, daarnaast sta ik ook met Edwin op locatie in onze kraam. Bezig zijn met voeding (in de breedste zin van het woord) vind ik inspirerend. Ons gezin is onze basis. Stabiliteit vinden we heel belangrijk, want als alles op rolletjes loopt hebben we daar allemaal profijt van."